Pu Erh čaj ochutený
PU ERH Sicília
Urobte si púť na slnečný ostrov Sicília prostredníctvom jedinečnej chuťovej zmesi. Zatvorte oči a predstavte si malé sicílske uličky, pláže a temperamentnú atmosféru tohto jedinečného miesta. Táto zmes Pu-Erhu, s nádychom obľúbených citrusových plodov, vám prináša skutočný zážitok z tohto talianskeho ostrova.
Kvalitný Pu-Erh, známy pre svoje tráviace výhody a antioxidantové vlastnosti, tvorí základný kameň tejto zmesi. Pomarančová kôra a kúsky citróna dodávajú osviežujúcu a pikantnú chuť, ktorá vás prenesie priamo do sicílskej prírody. Nechajte sa uniesť jeho chuťami a zážitkami a zažite pravý sicílsky relax a pohodu, bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov.
Zloženie: Pu-Erh (min. 94%), pomarančová kôra, kúsky citróna, aróma.
Hlavné účinky čaju Pu Erh
Odbúrava nadbytočný tuk. Je to ideálny doplnok redukčných diét. Odporúča sa piť pred každým tučným jedlom.
Znižuje hladinu cholesterolu v krvi. Pri pravidelnom pití (3 šálky denne) môže znížiť hladinu cholesterolu až o 13% za mesiac.
Urýchľuje odbúravanie alkoholu v krvi, posilňuje imunitný systém, prečisťuje krv, pečeň a čistí organizmus od toxínov a chráni pred infekčnými chorobami, pôsobí účinne na celé tráviace ústrojenstvo. Viac o čaji pu erh...
Príprava čaju Pu erh
Pu-erh zalievame 90 stupňovou vodou. Na jednu 2,5 dcl šálku dáme 1 čajovú lyžičku pu-erhu. Prvý nálev necháme lúhovať 3-5 minút, po precedení podávame. Je ho možné zaliať aj 3-krát. Denne sa odporúčajú piť 3 šálky pu-erhu.
Viac nálevov
Každý kvalitný čaj môžeme zaliať aj viac krát. Ďalší nálev zalievame ešte keď sú lístky teplé a necháme ich lúhovať vždy približne o 2 minúty dlhšie. Najlepší výsledok dosiahneme pri čistých čajoch. Pri ochutených čajoch je výsledná kvalita ďalšieho nálevu nižšia a bežne sa nepoužíva.
Balenie sypaných čajov
Každý čaj, pokiaľ nie je uvedené inak, je balený v trojvrstvovom vrecku určenom na balenie čaju, kávy, korenia a pod. Vrecko zachováva kvalitu, čerstvosť a charakteristickú vôňu jednotlivých čajov.
Garancia pôvodu
V ochutených čajoch sa používa čaj nižšej triedy zväčša z Indie alebo Číny a podľa zloženia obsahuje ďalšie horeuvedené ingrediencie, ktoré majú pre ich rozmanitosť rôzny pôvod. Tieto čaje sú označené ako Zmes.