S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

 

Kotvičník zemný TEE.SK

 

 

Guarana TEE.SK

 

Benifuki TEE.SK

 

Goji Kustovnica čínska TEE.SK
Psyllium TEE.SK

 

Vilcacora TEE.SK

 

Zelená káva TEE.SK


Pravé sypan čaje TEE.SK

 

 

Facebook TEE.SK

Baner Instagram TEE.SK

Slovenský obchod TEE.SK


Úvod » Korenie » KORENIE ZMES Čubrica (40g)


        

KORENIE ZMES Čubrica (40g)

skladom

 

Číslo produktu: 91A-04-299495
Druh: Zmes
Nemožno uplatniť zľavový kupón
Nákupom získate 219 bodov
Naša cena:
2,19 € (Nie sme platcami DPH)
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Popis produktu


Odporúčame Hodnotenie banner Korenie zmes

Čubrica


Výbornou voľbou pre tých, ktorí milujú výrazné chute a majú radi trochu pikantnejší zážitok, je naša koreninová zmes Čubrica. Zmes sa skladá z kvalitných ingrediencií, ktoré sú starostlivo vybrané a zoskupené tak, aby vytvorili jedinečnú a neodolateľnú chuť.

Zloženie: saturejka, senovka grécka, chilli, soľ 25%, kukuričná múka.

Táto koreninová zmes je ideálna pre množstvo jedál, od zeleninových a mäsových pokrmov, až po ryby a omáčky. Ak hľadáte niečo, čo vašim jedlám dodá na intenzite a zároveň zvýrazní ich chuť, určite by ste mali vyskúšať Čubricu.



ČUBRICA A JEJ VYUŽITIE V KUCHYNI

Čubrica korenie je vhodné pre všetky druhy mäsa, hydiny a zeleninu. Môžete ho použiť ako marinádu, korenie na grilovanie alebo na dochutenie rôznych jedál. Tu sú niektoré recepty, ktoré využívajú Čubricu:

1. Grilované kura: Zmiešajte Čubrica korenie s olivovým olejom, cesnakom a citrónovou šťavou a nechajte kura marinovať v tejto zmesi minimálne 2 hodiny. Potom grilujte kura na grile alebo v rúre.

2. Pečené zemiaky: Pokrájajte zemiaky na plátky a premiešajte s olivovým olejom a Čubricou. Pečte v rúre na 200 stupňov C, kým nie sú zemiaky mäkké a zlatisté.

3. Korenie na grilovanie: Zmiešajte Čubrica korenie s paprikou, cibuľou a cesnakom a použite ako korenie pre grilované mäso alebo zeleninu.

4. Kuracie kúsky: Nakrájajte kuracie prsia na kúsky a premiešajte s Čubricou. Potom opečte na panvici alebo na grile, a servírujte s bylinkovým jogurtom alebo zeleninovým šalátom.

Tieto recepty vám umožnia využiť Čubrica korenie v rôznych jedlách, aby ste získali chuťový zážitok z tohto korenia.

Čubrica je balená v praktickom vrecúšku, ktoré zabezpečí dlhú trvanlivosť korenia a zachovanie všetkých jej účinkov na zdravie. Objednajte si Čubricu ešte dnes a pridajte ju do svojho jedálnička pre zdravšie a chutnejšie stravovanie!



CHUTNÉ RECEPTY S ČUBRICOU

Kuracie stehná s čubricou

Potrebujete:
4 ks kuracích stehien
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice korenia Čubrica
1 lyžička soli
1 lyžička mletej papriky
2 lyžice medu
2 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica jablčného octu
2 strúčiky cesnaku
1 veľká cibuľa
2 stredne veľké mrkvy
2 stredne veľké zemiaky
1 šálka kuracieho vývaru


Postup:
1. Zahrejte rúru na 180 stupňov Celzia.
2. V miske zmiešajte olivový olej, Čubricu, soľ a mletú papriku. Kuracie stehná očistite a namočte ich do zmesi. Nechajte marinovať aspoň 30 minút.
3. Po marinovaní umiestnite stehná do pekáča a pečte v rúre 45 minút.
4. Zmiešajte med, sójovú omáčku, jablčný ocot a nasekaný cesnak v miske. Potom zmes nalejte na kuracie stehná a vráťte ich do rúry na ďalších 15 minút.
5. Po 15 minútach pridajte na plech nasekanú cibuľu, mrkvu a zemiaky a zalejte kuracím vývarom. Pečte ďalších 30 minút, alebo kým je mäso upečené dovnútra.
6. Podávajte s ryžou alebo pečeným zemiakom a zeleninovou prílohou.

Čubricové korenie pridá peknú ostrú chuť a je ideálnou prísadou pre mäso. V tomto recepte sa skvele hodí k marinovaným kuracím stehnám a vytvára výborný chuťový zážitok.



Korenené vajíčka

Potrebujete:
4 vajíčka
1 lyžička korenia Čubrica
soľ a korenie podľa chuti
olej na pečenie


Postup:
1. Varte vajíčka v osolenej vode na tvrdo. Potom ich okamžite dajte vychladnúť do studenej vody.
2. Po chvíli rozbite škrupinu a ošúpte vajíčka.
3. V miske zmiešajte čubricovú zmes so soľou a korením.
4. Nalejte olej do panvice a zohrejte na stredne vysokú teplotu.
5. Otočte vajíčka v zmesi a dôkladne ich obaľte.
6. Vložte ich do panvice a opečte z každej strany asi 2 minúty alebo kým sa neobjaví zlatistá kôrka.
7. Podávajte ihneď a vychutnajte si korenenú chuť týchto vajíčok.

Tento jednoduchý recept je perfektný na rýchle raňajky alebo ľahký obed. Čubricová zmes pridá štipku korenia a zaujímavú chuť, ktorá vám dodá energiu na celý deň.


Informačný banner


Heureka Facebook Instagram Kontakt

OTllMzM5N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: