S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » Korenie » KORENIE ZMES Čubrica (40g)


        

KORENIE ZMES Čubrica (40g)

skladom

 

Číslo produktu: 91A-04-299495
Druh: Zmes
Nákupom získate 219 bodov
Naša cena:
2,19 € (Nie sme platcami DPH)
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Popis produktu


Odporúčame Hodnotenie banner Korenie zmes

Čubrica


Výbornou voľbou pre tých, ktorí milujú výrazné chute a majú radi trochu pikantnejší zážitok, je naša koreninová zmes Čubrica. Zmes sa skladá z kvalitných ingrediencií, ktoré sú starostlivo vybrané a zoskupené tak, aby vytvorili jedinečnú a neodolateľnú chuť.

Zloženie: saturejka, senovka grécka, chilli, soľ

Táto koreninová zmes je ideálna pre množstvo jedál, od zeleninových a mäsových pokrmov, až po ryby a omáčky. Ak hľadáte niečo, čo vašim jedlám dodá na intenzite a zároveň zvýrazní ich chuť, určite by ste mali vyskúšať Čubricu.



ČUBRICA A JEJ VYUŽITIE V KUCHYNI

Čubrica korenie je vhodné pre všetky druhy mäsa, hydiny a zeleninu. Môžete ho použiť ako marinádu, korenie na grilovanie alebo na dochutenie rôznych jedál. Tu sú niektoré recepty, ktoré využívajú Čubricu:

1. Grilované kura: Zmiešajte Čubrica korenie s olivovým olejom, cesnakom a citrónovou šťavou a nechajte kura marinovať v tejto zmesi minimálne 2 hodiny. Potom grilujte kura na grile alebo v rúre.

2. Pečené zemiaky: Pokrájajte zemiaky na plátky a premiešajte s olivovým olejom a Čubricou. Pečte v rúre na 200 stupňov C, kým nie sú zemiaky mäkké a zlatisté.

3. Korenie na grilovanie: Zmiešajte Čubrica korenie s paprikou, cibuľou a cesnakom a použite ako korenie pre grilované mäso alebo zeleninu.

4. Kuracie kúsky: Nakrájajte kuracie prsia na kúsky a premiešajte s Čubricou. Potom opečte na panvici alebo na grile, a servírujte s bylinkovým jogurtom alebo zeleninovým šalátom.

Tieto recepty vám umožnia využiť Čubrica korenie v rôznych jedlách, aby ste získali chuťový zážitok z tohto korenia.

Čubrica je balená v praktickom vrecúšku, ktoré zabezpečí dlhú trvanlivosť korenia a zachovanie všetkých jej účinkov na zdravie. Objednajte si Čubricu ešte dnes a pridajte ju do svojho jedálnička pre zdravšie a chutnejšie stravovanie!



CHUTNÉ RECEPTY S ČUBRICOU

Kuracie stehná s čubricou

Potrebujete:
4 ks kuracích stehien
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice korenia Čubrica
1 lyžička soli
1 lyžička mletej papriky
2 lyžice medu
2 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica jablčného octu
2 strúčiky cesnaku
1 veľká cibuľa
2 stredne veľké mrkvy
2 stredne veľké zemiaky
1 šálka kuracieho vývaru


Postup:
1. Zahrejte rúru na 180 stupňov Celzia.
2. V miske zmiešajte olivový olej, Čubricu, soľ a mletú papriku. Kuracie stehná očistite a namočte ich do zmesi. Nechajte marinovať aspoň 30 minút.
3. Po marinovaní umiestnite stehná do pekáča a pečte v rúre 45 minút.
4. Zmiešajte med, sójovú omáčku, jablčný ocot a nasekaný cesnak v miske. Potom zmes nalejte na kuracie stehná a vráťte ich do rúry na ďalších 15 minút.
5. Po 15 minútach pridajte na plech nasekanú cibuľu, mrkvu a zemiaky a zalejte kuracím vývarom. Pečte ďalších 30 minút, alebo kým je mäso upečené dovnútra.
6. Podávajte s ryžou alebo pečeným zemiakom a zeleninovou prílohou.

Čubricové korenie pridá peknú ostrú chuť a je ideálnou prísadou pre mäso. V tomto recepte sa skvele hodí k marinovaným kuracím stehnám a vytvára výborný chuťový zážitok.



Korenené vajíčka

Potrebujete:
4 vajíčka
1 lyžička korenia Čubrica
soľ a korenie podľa chuti
olej na pečenie


Postup:
1. Varte vajíčka v osolenej vode na tvrdo. Potom ich okamžite dajte vychladnúť do studenej vody.
2. Po chvíli rozbite škrupinu a ošúpte vajíčka.
3. V miske zmiešajte čubricovú zmes so soľou a korením.
4. Nalejte olej do panvice a zohrejte na stredne vysokú teplotu.
5. Otočte vajíčka v zmesi a dôkladne ich obaľte.
6. Vložte ich do panvice a opečte z každej strany asi 2 minúty alebo kým sa neobjaví zlatistá kôrka.
7. Podávajte ihneď a vychutnajte si korenenú chuť týchto vajíčok.

Tento jednoduchý recept je perfektný na rýchle raňajky alebo ľahký obed. Čubricová zmes pridá štipku korenia a zaujímavú chuť, ktorá vám dodá energiu na celý deň.


Informačný banner


Heureka Facebook Instagram Kontakt

M2Y2Yj
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: