Korenie zmes
Zmes na špagety
S našou zmesou na špagety už nemusíte mať obavy z toho, že Vám chýba nejaká dôležitá ingrediencia. Stačí pridať zmes do omáčky alebo do mäsa, a Vaše špagety získajú vynikajúci chuťový profil, ktorý ocenia aj najnáročnejší gurmáni.
Zloženie: korenie, paprika, nové korenie, bazalka, koreň. a list. zelenina, oregano, koriander, rasca, bobkový list, klinček, chuťová látka E621
Navyše, naša zmes na špagety neobsahuje žiadne umelé farbivá ani konzervanty. Jedná sa o 100% prírodný produkt, ktorý je vhodný aj pre vegetariánov. Je to tiež skvelý spôsob, ako zlepšiť chuť Vašich jedál bez toho, aby ste pridávali nezdravé ingrediencie.
Dovoľte našej zmesi na špagety stať sa súčasťou Vášho kulinárskeho repertoáru a zažite skutočnú chuťovú explóziu. Skúste ju ešte dnes a užite si skvelé špagety plné chuti.
ZMES NA ŠPAGETY A JEJ VYUŽITIE V KUCHYNI
Naša zmes na špagety obsahuje dokonale vyvážené korenie a bylinky, ktoré zaručia dokonalú chuť Vašich špagiet. Tu sú rôzne nápady ako je ju možné použiť v kuchyni.
1. Špagety s mäsom: Zmiešajte našu zmes na špagety s olivovým olejom a nechajte marinovať mäso, ryby alebo zeleninu po dobu niekoľkých hodín. Potom varte špagety, opečte marinované mäso a zeleninu a podávajte s varenými špagetami.
2. Špagety s paradajkami a bazalkou: Orestujte na panvici nastrúhanú mrkvu, cibuľu a cesnak. Pridajte nakrájané paradajky a nechajte dusiť na miernom ohni. Pridajte zmes na špagety, bazalku a vývar. Nechajte zmes povariť a podávajte so špagetami.
3. Špagety Carbonara: Opečte pancettu na panvici a odložte ju. Do tuku z pancetty pridajte cibuľu, cesnak, zmes na špagety a nechajte orestovať. Potom pridajte vajcia, smotanu a parmezán a vzniknutú zmes zahrejte. Podávajte so špagetami a posypte opečenou pancettou.
4. Špagety s olivami: V miske zmiešajte našu zmes na špagety s olivovým olejom, oreganom a medom. Pridajte olivy a nechajte zmes odpočinúť. Varte špagety a nechajte ich odkvapkať. Potom ich zmiešajte s olivovou zmesou a podávajte.
5. Špagety s kuracím mäsom: Opečte nakrájané kuracie mäso na panvici. Pridajte našu zmes na špagety, čerstvý koriander a nechajte zmes orestovať. Pridajte paradajkovú omáčku a dusené korenie. Podávajte so špagetami.
Zmes na špagety je balená v praktickom vrecúšku, ktoré zabezpečí dlhú trvanlivosť korenia a zachovanie všetkých jej účinkov na zdravie. Objednajte si Zmes na špagety ešte dnes a pridajte ju do svojho jedálnička pre zdravšie a chutnejšie stravovanie!
CHUTNÉ RECEPTY SO ZMESOU NA ŠPAGETY
Špagety s paradajkovou omáčkou a zeleninou
Potrebujete:
1 lyžička zmesi na špagety
2 lyžice olivového oleja
500g špagiet
1 cibuľa, nakrájaná na jemno
2 strúčiky cesnaku, nasekané
1 červená paprika, nakrájaná na malé kocky
1 zelená paprika, nakrájaná na malé kocky
1 mrkva, nastrúhaná
1 konzerva paradajok
1 lyžička sušeného oregana
soľ a korenie podľa chuti
Postup:
1. Špagety uvaríme podľa návodu na obale a necháme odkvapkať.
2. Na panvici rozohrejeme olivový olej a orestujeme na ňom cibuľu a cesnak, kým cibuľa nezmäkne.
3. Pridáme nakrájané papriky a mrkvu a orestujeme asi 5 minút, kým zelenina mierne nezmäkne.
4. Pridáme paradajky, oregano, soľ, zmes na špagety a korenie a necháme omáčku pomaly variť na miernom ohni asi 15 minút.
5. Podávame spolu so špagetami.
Tento recept je skvelou voľbou pre tých, ktorí si radi doprajú rýchle, no chutné jedlo s použitím zmesi na špagety a zeleninou. Dobrú chuť!
Špagety s mozzarellou a paradajkami
Potrebujete:
1 lyžička zmesi na špagety
500g špagiet
cherry paradajky, nakrájané
1 gulička mozzarelly, nakrájaná na plátky
2 strúčiky cesnaku, nasekané
4 lyžice olivového oleja
1/2 citróna, šťava
Soľ a korenie podľa chuti
Čerstvé bazalkové lístky na ozdobenie
Postup:
1. Uvaríme špagety podľa návodu na obale. Keď sú hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť.
2. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opekáme nasekaný cesnak, kým nezačne voňať. Potom pridáme nakrájané paradajky a necháme ich krátko povariť, až kým trochu nezmäknú.
3. Do paradajok pridáme vychladnuté špagety a nakrájanú mozzarellu. Dobré premiešame.
4. Ochutíme soľou a korením, zmesou na špagety, pridáme šťavu z polovice citróna a opäť premiešame.
5. Hotové cestoviny podávame ozdobené čerstvými bazalkovými lístkami.
Tento recept je ideálny na rýchly a chutný obed alebo večeru. Dobrú chuť!